Hudpleje Lavendel sæbe fra Læsø det er sund hudpleje til dig

Dette produkt hudpleje lavendel skrub er velegnet til følgende hudtyper: Tør hud, sart og irriteret hud, kløende hud.

Skønheds branchen markedsfører i millionvis af produkter, der siges at være i stand til at ex foliere din hud. Produkter, der indeholder plast, irriterende duftstoffer, glycerin, og andre tvivlsomme ingredienser. Disse kommercielle produkter kan gøre en masse skade på din sarte ansigtshud. Den gode nyhed er, at simple eksfolierende ansigt-skrubs også kan gøre det. De er billige og gode for din hud! Hvis din hud har brug for et løft, bør du tjekke det alternative marked for enkle eksfolierende ansigt-skrubs. Hvis de produkter naturen skænker mennesket er lige så dybt rensende med hensyn til tilstoppede porer og fjernelse af døde hudceller har disse fortrin. En sådan hudpleje Lavendel sæbe hjælper med at forbedre hudens fugtighed ved at fjerne ophobning af døde hudceller, der er afgørende for den cellulære fornyelse.

Læsø lavende sæbe

Naturlig hudpleje lavendel sæbe fra Læsø

Fordyb dine sanser i den beroligende duft af lavendel. Æterisk lavendelolie bruges til at støtte i blodcirkulationen, lindrer hovedpine og fremmer søvn. Lavendel har også antiseptiske egenskaber. Denne hudpleje Lavendel sæbe gør din hud helt strålende, sund og lysende. Så sandt som det kan siges er dette produkt i modsætning til skønhedsbranchens kemikalier, 100 % rent – ingen syntetiske kemikalier, kunstige duftstoffer, konserveringsmidler, alkohol eller andre giftstoffer.

Lavendel har været kendt i årtusinder for sine lindrende, bevarende og antibakterielle

Dette produkt hudpleje Lavendel sæbe indeholder rosentræ, som er en virkelig nyttig ingrediens i hudplejemidler. på en gang vævsopbyggende og cellestimulerende modvirker tendens til rynkedannelse, ar og strækmærker. Da den er meget mild er den også fortræffelig til irriteret hud, og dens antiseptiske og bakteriedræbende egenskaber har givet den et omdømme som kuren mod akne og sår. Den er derfor meget gavnlig sammen med vores lavendel. Kamille har gennem århundreder været anvendt i Europa som medicin og desinfektionsmiddel og endvidere som prydplante. De gamle ægyptere dedikerede urten til solguden Ra. I oldtidens Grækenland i det 4. århundrede f. Kr. ordinerede Hippokrates den imod feber. Som en af de ni hellige urter i den angelsaksiske tekst Lacnunga, har kamille været kendt gennem tiderne for sin helende virkning. Kamillens brugbare stof hedder Azulen, den er kraftig blå, og det er det, der farver denne hudpleje lavendel skrub.

Håndrørt Lavendel sæbe fra øen midt i Kattegat

Denne sæbe fra morgenfruerne på læsø – Lavendel sæbe er virksom mod kløe, infektioner, overfølsomhed og andre irritationer. Lider man af knopper efter barbering, kan en massage med denne skrub hjælpe. Der skylles let efter med varmt vand, hvorefter man ved lette berøringer dupper huden tør. Produktet hudpleje lavendel skrub indeholder økologisk Olivenolie med massere af vitaminer som A, D, E og K, som fremmer dannelsen af nye hudceller. Den er endvidere gavnlig for kroppens modstandskraft mod infektioner. Hertil kommer at olivenolie understøtter optagelsen af vitaminer fra andre ingredienser, og har et meget højt indhold af antioxidanter. E-vitamin er en effektfuld antioxidant, der er god til at modvirke ældning af huden, da den nedbringer cellernes forældelsesproces på grund af iltning.