Alternative måder at komme form

Måske er du ikke typen, der synes at en lang løbetur i skoven eller en tur i træningscenteret er noget for dig. Måske vil du alligevel gerne i form, men har svært ved at se, hvordan det skulle kunne lade sig gøre. Under alle omstændigheder er du endt det rette sted, for herunder kan du læse om, præcis, hvor sund sex og onani er for din kropsform og din sundhed. Læs med og lad dig inspirere til nye frække træningsformer.

Er det ligeså godt som løb?

Nej, lad os starte med at få på det rene, at sex ikke helt kan måle sig med en god løbetur, når der kommer til forbrænding af kalorier og komme i form. Men det betyder dog ikke, at tiden tilbragt mellem lagnerne med den du holder af, dig selv eller et let bekendtskab ikke kan få både pulsen op og gang i forbrændingen.

Der er lavet en del forskning indenfor netop dette område og resultaterne peger alle i retningen af, at du med fordel kan hoppe en ekstra gang i kanen, hvis du skal have forbrændt lidt julesul. En god gang sex forbrænder nemlig det samme som en rask gåtur, når vi taler om kalorier.

Kan du selv gøre det bedre?

Ja, det kan du. Hvad enten du ’træner’ alene eller sammen med en partner kan du altid selv være med til at sørge for, at du får endnu mere ud af det hele – både i form af din forbrænding og din nydelse.

Når det kommer til sex og motion er det først og fremmest et spørgsmål om at være aktiv og bruge kroppen, så du ikke bare ligger stille. Jo mere du bevæger dig og får pulsen op, des mere vil du også forbrænde.

Er du alene kan du også forsøge dig med alternative stillinger eller spænding af bækkenet, så du holder kroppen aktiv hele vejen over målstregen – det giver pote på kaloriefronten.

En hjælpende hånd i natbordsskuffen

Som single eller eventyrlystent par, kan det være rart og måske også ekstra pirrende, at have en ekstra hjælpende hånd i form af lidt frækt sexlegetøj liggende indenfor rækkevidde, når der skal dyrkes lagengymnastik.

Det kan hjælpe med at få pulsen op og hos kvinder, der har svært ved at komme under samleje kan det også være en kærkommen hjælp til at nå orgasmen samtidigt og derved få de mange fordele, der er ved netop den del af akten.

På nettet kan du gå på opdagelse i det store univers, der findes indenfor netop sexlegetøj og se, om der er noget, der tiltaler dig. Det kan være alt fra en vibrerende dildo til et par lækre håndjern eller noget helt tredje – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

På sider som Sexshop kan du finde et stort og varieret udvalg af produkter og få dem leveret – diskret – lige til døren, så du kan komme godt i gang med at komme i form.