Svævehylder / Hylder med skjulte beslag

Vil du gerne give dine vægge noget mere end bare almindelige hylder, eller ønsker du at hylderne i dit hjem skal være en del af pynten i sig selv, så kan svævehylder være en smuk løsning. Hylder med skjulte beslag skaber nemlig den illusion, at dine hylder svæver på væggen og holder dine ting oppe uden at de er sat fast. Det gøres ved at lægge beslaget ind i hylden, så du slipper for hyldebærere enten over eller under hylderne. Det er let, det er smuk og det er en æstetik, der passer ind i de fleste hjem, hvor indretningen følger tidens trends.

Vælg den rette træsort

Når du skal bestille dine hylder, så er det første du skal tage stilling til, hvilket materiale dine hylder skal fremstilles i og du kan som udgangspunkt vælge mellem op til 8 forskellige træsorter til dine hylder:

  • Ask
  • Birk
  • Bøg
  • Eg
  • Fyr
  • Kirsebær
  • Mahogni
  • Valnød

Alle sorterne har forskellige toner og dybde i deres farve, som kan være med til at skabe en stemning i dit hjem, der giver hygge og varme eller måske lysner op og skaber lethed. Alt efter, hvad du er på udkig efter, kan den rette sort således bruges til at understrege dit valg.

Skal dine hylder behandles?

Det er ikke bare sorten, der skal vælges, for du har også yderligt mulighed for at vælge om dine hylder skal behandles med olie. I mange tilfælde kan du vælge mellem enten sort eller hvid olie, der hver især kan bruges til at fremhæve og understrege træets naturlige struktur og dybde.

Med den hvide olie kan du gøre træet mindre gult og i steder give det en køligere og mere ren tone. Den sorte olie går i stedet ind og giver træet en dyb og mørk glød, der stadig giver kig til træets årer og struktur, men giver det en varme og patina, der er smuk til mange sorter.

Vælg den rette profil

Slutningsvis skal der også tages stilling til, om dine hylder skal være helt enkelte med skarpe hjørner eller, om du ønsker at tilføje dem lidt ekstra finesse ved at forme hjørnerne, så de passer perfekt ind i dit hjem.

Du kan få rundet hjørnerne, afrundet enden, faset i forskellige vinkler eller på anden måde personliggjort dine hylder helt efter dine ønsker. Sammenlagt skaber de forskellige valg du kan træffe de helt unikke svævehylder du kan hænge i dit hjem.

Køb dine svævehylder her

Er du interesseret i at vide mere om, hvorvidt det findes mulighed for at bestille de svævehylder du går og drømmer om, så kan du kigge på https://mifapladen.dk/traeplader/hylder-med-skjulte-beslag og se de mange muligheder der er for at få dine drømmehylder i hus. Er du i tvivl eller har du spørgsmål, sidder der kyndige personer klar til at hjælpe og vejlede dig i dit valg, så du får præcis det du drømmer om og kan få glæde af dine hylder med skjulte beslag mange år ud i fremtiden.