En hjælp til pengepungen

Hey folkens!

Vil lige starte med at ønske jer alle sammen en god weekend. Nu ser det godt nok ikke ud til, at vi får helt vildt skønt vejr, men det gør mig nu ikke så meget, for jeg har alligevel planlagt en lille weekend, hvor jeg bruger det meste af tiden her på sofaen. Jeg penge i delesidder allerede på sofaen, og har egentlig siddet her i en del tid nu. Før sad jeg og læste om sms lån her: http://www.laannemt.dk/sms-laan. Det kunne jeg nu godt måske finde på at give et skud, for jeg kunne rigtig godt bruge en playstation. Især nu hvor jeg sidder herhjemme og ikke skal lave andet end bare at spise pizza og hygge.
Jeg har ikke rigtig lyst til at tage ud og feste her i weekenden, for det er jeg godt nok ved at blive lige en tand for gammel til.
Jeg skal snart have damebesøg, og det glæder jeg mig meget til, så derfor har jeg besluttet mig for at jeg skal have en ny reol, for der er lidt tomt i min lejlighed lige for tiden. Det er ikke så fedt, så jeg tror sgu, at jeg er nødt til at låne lidt penge til den.

Ellers går det godt – hende pigen,, som jeg skal have besøg, er helt vildt sød. Og det er jeg superglad for, for jeg har det så godt med hende. Hun er virkelig lækker, og har en supergod personlighed. Det er bare så rart for mig, hva? Hehe.

Tror jeg vil have mig en kop kaffe, og så vil jeg gå i seng. Det har jeg vildt meget lyst til. Jeg er nemlig rigtig, rigtig, rigtig træt, så jeg vil hilse på dynen!