Konferencecenter Aarhus

Konferencecenter blot et stenkast fra Aarhus

På Djursland, ikke langt fra Aarhus finder i Kystvejens Konferencecenter. Som navnet antyder, har dette sted specialiseret sig i at afholde konferencer. Lige fra den indledende samtale til afrunding på konferencen, gør de ansatte deres til, at konferencen skal forløbe planmæssigt.

Der er mange ting, der skal fungere, når en konference skal afholdes. Derfor er det en god idé at vælge et sted, hvor professionalismen er i højsædet, og erfaring med afholdelse af konferencer kan komme jer til gode.

conference-1325251_960_720

Hvis dig og dit firma overvejer at benytte jer af den gode mulighed og få skræddersyet et konference-forløb, der passer til jer, kan i finde inspiration på http://www.kysthotellet.dk/moeder-og-konferencer/.

Der er flere fordele ved at vælge netop dette sted. Foruden den gode beliggenhed og de lækre faciliteter, er der lagt vægt på indretningen, som er smagfuld. Moderne kunst pryder væggene, og danske designklassikere findes rundt omkring i lokaler og fællesarealer. Alt sammen er med til at bidrage til den samlede oplevelse, så gæsterne kan gå derfra glade og tilfredse.

Konferencelokaler til større og mindre selskaber

Konferencer forløber typisk forskelligt fra gang til gang og fra virksomhed til virksomhed. Derudover er der stor forskel på størrelsen af konferencerne. Hos Kystvejens Konferencecenter er filosofien, at kunden skal være i centrum. I praksis betyder det, at de gør meget ud af at tilpasse sig kundernes ønsker og behov. Konferencen bliver derfor tilrettelagt, så den passer til den enkelte kunde.

Der tilbydes blandt andet konferencelokaler af forskellige størrelser, alt efter hvor mange i er. Så hvad end i skal afholde en lille intim konference eller arrangere en større international konference, har i mulighed for at afholde det netop her.

Det ypperste, der kan tilbydes, er et såkaldt VIP-lokale med udsigt ud over stranden. Så hvis konferencen skal være lidt mere i den luksuriøse ende, kan i overveje at kontakte stedet og høre nærmere om dette lokale. Ud over VIP-lokalet findes der over ti konferencerum, og stedet er derfor klar til at tage imod forskelligartede selskaber. Foruden de forskellige konferencerum findes der et stort antal grupperum, som giver mulighed for at dele selskabet op i løbet af dagen.

Dejlig beliggenhed i skøn natur

Kystvejens Konferencecenter ligger midt mellem skov og vand, og de naturskønne omgivelser danner den perfekte ramme for jeres konference. Stedet er det perfekte åndehul væk fra storbyens stress og jag – og i disse omgivelser kan jeres kreativitet og kompetencer udfolde sig. Hvis det lyder fristende, at slutte en lang konferencedag af med et glas vin i strandkanten, er i kommet til det rette sted.

På trods af at centret befinder sig midt i den skønne danske natur, er der ikke langt til Aarhus, som kan nås inden for cirka en time. Aarhus byder på en bred pallette af kulturarrangementer og skønne natursteder, så konferencen kan eventuelt kombineres med et besøg hertil. Der er desuden gode transportmuligheder til og fra stedet, som altså kan nås af folk fra både nærområdet og længere vejs fra.