Brugervenlige Mobil Event Apps

Når der skal arrangeres møder eller events kan det være uoverskueligt at få et overblik over deltagerne, hvem der står for hvad og hvordan man skal nå til eventets eller mødets egentlige formål. Der er blevet udviklet mobil event apps, så det er nemmere at arrangere og sikre de bedste resultater på den mest effektive måde.

mobile-phone-1087845_960_720Planlæg datoer nemt

Med mobil event apps er det blevet nemt at fastslå datoer så alle deltagere kan se dem og melde hurtigt tilbage. Det er nemt for brugerne at få et overblik over alle deres møder og events, så de har tiden til at forberede sig til disse, i stedet for at bruge tiden på at finde ud af hvad de skal hvornår.

Nå dagsordenen hurtigt

Man kan oprette meningsmålinger og spørgeskemaer inde på mobil event apps, så det er hurtigt og nemt at få alles mening på bordet og komme til sagens kerne. På den måde får man mere tid til at fokuserer på det relevante i stedet for at bruge en masse tid på alt det indledende.

Men mobil event apps, f.eks. http://inavate.dk/, er det blevet meget nemmere at holde events og møder hvor man kommer hurtigt frem til at resultat.