Cloud Solution Provider gemmer løbende din dato i skyen

Træt af, at dit arbejde enten forsvinder på grund af computeren brænder sammen, eller at du glemmer at gemme? Løsningen er her. Med Cloud Solution Provider fra Microsoft er det slut med at miste data fra computeren

Som studerende på Københavns Universitet, har jeg prøvet gentagende gange oplevet at mit arbejde ikke blev gemt ordentligt. Som konsekvens af dette blev jeg nød til at skrive side op og ned igen, fordi mit arbejde ikke blev gemt ordentligt.

Med Cloud Solution Provider går data aldrig tabt

7Hvis bare jeg havde haft en mulighed for at mit dokument selv gemte mit arbejde løbende. Foruden dette har jeg også oplevet adskillige gange, at mit gemte arbejde er utilgængeligt på grund af at min computer brændte sammen. Til stor irritation for mig blev jeg nød til at genskrive min opgave fordi jeg ikke kunne komme i besiddelse af mit arbejde, som jeg havde gemt på min computer. Heldigvis ændrede alt dette sig efter jeg fik fingre i Cloud Solution Provider. Alt den information du behøver kan findes på: http://www.1tegration.dk/IT-services. Med Cloud Solution Provider sikrer man, at ens data altid er tilgængelig.