Med en cloud server kan man have adgang til sine filer overalt

I takt med at vi benytter os af internettet mere og mere, er også data i “skyen” blevet mere populært. Nogle af eksemplerne på data i “skyen” kan være for eksempel Dropbox og Google Drive. Det smarte ved denne løsning er, at man altid har nem adgang til sine filer. En cloud server kan ses i forhold til en traditionel server, hvor man har en én server, så har man her flere servere eller datacentre, hvor man kan få adgang til sine filer.

3vpsEn cloud server kan være et smart valg personligt og som virksomhed

Som enkeltperson vælger flere og flere eksempelvis Dropbox eller Google Drive til at tage backup af deres data eller for at have nem adgang til denne, hvorend man er. Dette kan være et smart valg for en enkeltperson, men også som en virksomhed. En af de typiske overvejelser, der ligger for, hvorfor virksomheder vælger denne løsning, er på grund af sikkerhed og at nedetiden er utrolig lav. De to fænomener går hånd i hånd, da der ved en traditionel løsning i form af én server blot kræver en strømafbrydelse, for at man ikke længere kan tilgå den. Andre uheld kan også være skyld i dette, men medfører, at medarbejdere i værste tilfælde overhovedet ikke kan arbejde.

Øg din omsætning med en cloud server

Med en cloud server er det muligt at øge ens omsætning. Dette kan man, fordi man medarbejdere, ligegyldigt hvor de er har mulighed for at tilgå data og fordi den altid er tilgængelig. Alle virksomheder har i større eller mindre omfang været ramt af servernedbrud og ved, hvor hæmmende det kan være for arbejdet. Om det er en mailserver eller filserver kan det betale sig at udskifte den traditionelle og lægge sin data i “skyen”.