Sommerhuset skal laves med hjælp fra tilbudsservice

Vi har en fantastisk sommerhus oppe i Køge, det ligger ikke særligt langt fra vandet, så man kan nemt gå ned til vandet og få sig noget frisk luft eller en tur i havet. Det er dejligt at gå dernede og lytte til vandet og mågerne, lige hvad man har brug for når man skal koble af og klare sine tanker.

Vores hus er lille og gult og har døre og vinduer der ser sprit nye ud og har en lille ramme i rød der får dem til at træde godt i karakter. Ude foran er der en lille have med have stole i blå, de er gode til hvis man har lyst til at side ned et øjeblik og få sig en kold pilsner med sine venner og kikke på solen eller på månen hvis det er nat og man godt kan lide at kikke på den om natten. Hvis der er noget vi mangler ligger Super-Brugsen kun fem minutter væk så det er ikke noget problem at få handlet ind. Det er altid så smart at man bare kan få tre tilbud på tømrer i Køge herinde.

Jeg har tænkt på at lave stuen helt om, hvor jeg river den ene væg ned og så kan der bliver plads til et par store vinduer fra Køge, som laver de fedeste vinduer man kan forestille sig. Men det er lige noget der kræver penge, og jeg ved sku ikke helt om jeg har pengene lige nu, men det kunne være så fedt hvis det kunne lade sig gøre. Skulle det ikke være nok, så kunne det også være, at man lige skulle prøve tre gode tilbud på elektrikere fra Køge af herinde på elektriker3tilbud.

Min kone vil gerne på ferie, men det er lidt enten en stue eller en ferie og der vil jeg gerne have stuen, men hun vil have ferien. Jeg ved ikke lige helt hvordan jeg kan få hende overtalt til at få lavet stuen i stedet for, for jeg tror hun er rimelig opsat på at få en tiltrængt ferie sammen med mig. Men jeg hader bare den stue vi har lige nu, og det er lidt ved at jeg ikke kan holde ud af være i den mere.